Sort Tjenerforklæde

Tilbud

Original price was: kr. 139,95.Current price is: kr. 104,96. inkl. moms
kr. 83,97 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Et Rigtig lækkert Sort Tjenerforklæde fra Kentaur konfektion der har lomme indstik, syede bånd samt tunnel til indstik af bånd under vask.

Forstykket måler 110 cm i bredden og 95 cm i højden.

KVALITET: 65/35% PES/CO – 245 g/m2

  

Produktblad:

Oeko-Tex certificate

Sort Tjenerforklæde fra Kentaur er designet og produceret til arbejdsmiljøer indenfor køkken, restaurant, café eller bistro – smækforklædet kan anvendes af både kokke, tjenere og dig selvfølgelig.

Kokkeforklæder med personlighed

Forklæder skal ikke være ens, forklædet skal afspejle forretningen. Kentaurs mange forklæder i smarte designs, rå look, med lommer, uden lommer, i læderlook sikrer dig en god, gennemtestet og ensartet kvalitet, som holder til dine udfordringer, hvad enten det er i køkkenet eller restauranten.

Kentaurs forklæder med smæk fås enten med fast eller justerbar nakkestrop – vi har også det helt rigtige forklæde med strop til viskestykke og forklæder i mange farver og forskellige størrelser.

Match dit nye kokkeforklæde med en smarte kokkejakker og kokkebukser!

Udforsk vores udvalg af forklæder til kokke. Vi har mange forskellige farver og styles; smækforklæder, forstykker eller et ekstra bredt forklæde.

Forklæde med smæk

Kentaurs smækforklæder produceres i en kraftig bomuld-/polyesterkvalitet, som beskytter dit tøj under madlavning. Om brødet skal bages, suppen blendes eller stegen skal i ovnen – så undgår du pletter på tøjet.

EAN-nummer

5704771260377

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login