Sort Træsko med hvide prikker

Tilbud

Original price was: kr. 437,50.Current price is: kr. 350,00. inkl. moms
kr. 280,00 ekskl. moms

Pris pr. par

Smart og Moderigtig Sort Træsko med hvide prikker fra BSM. i Sort kalveskind med hvide prikker.

Skoen er fremstillet i et kraftigt, glat og vandafvisende kvalitetsskind og er udstyret med en polstret vrist.

Indlægssålen, eller bindsålen, er Texon med blødt skum. Den er desuden betrukket med ægte, koksgrå svineskind.

Bunden er stødabsorberende og har et godt stigegreb, og så er den fremstillet af slidstærkt og fleksibelt PU/polyurethan.

Godkendelse: EN ISO 203474-2012.        

Træskoen er den perfekte måde at tilføje et sjovt og farverigt twist til din garderobe. En Træsko uden sikkerhed har mange formål og er velegenet til brug i levnedsmiddelindustrien, medicinalindustrien, hotel, restauration, kantine, rengøring, service samt pleje- og sygehusesektoren og ikke mindst til fritidsbrug.

Til fritidsbrug er de også velegnede til havearbejde, gør-det-selv projekter eller bare til hurtigt at stikke i, hvis du skal ud med skraldeposen.

En træsko uden sikkerhed med hvid bund er meget brugt i sundhedssektoren, klinikker og i fødevareindustrien. Den hvide farve udstråler hygiejne, som er vigtigt netop i disse brancher.

En Sort Træsko med hvide prikker er yderst komfortable at have på. Den ergonomisk designede form passer perfekt til dine fødder, og det åbne design giver dine fødder mulighed for at ånde og forhindre overophedning. Træskoene er lette, så du kan bære dem hele dagen uden at føle dig tung i benene.

EAN-nummer

5710769161120

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login