Sorte Unisex jeans

Tilbud

kr. 429,54kr. 515,48 inkl. moms
kr. 343,63 ekskl. moms

Pris pr. par.

Sorte Unisex jeans fra Kentaur er en buks til både damer og herrer. Buksen er til professionel brug i køkkener og i restaurationsmiljøet. En Komfortabel kokkebuks der er i Jeansfacon med en justerbar linning, fast linning med bæltestropper, Jeanslommer, 2 baglommer samt lynlån i gylp.

Skridtlængden er 85 cm.

KVALITET: 65/35% PES/CO – 245 g/m2

 Størrelsesskema

Datablad: 1674

Sorte Unisex jeans fra Kentaur bruges af kokke hvis hverdag er præget af mange timer i bevægelser.  Derfor er det ekstra vigtigt, at kokkebukserne er designet til dig, så facon og funktionalitet passer til din hverdag. Kentaur har derfor udviklet flere forskellige kokkebukser i ensfarvet sort, sort/hvid strib eller med tern.

Med tanke på detaljerne

Hos Kentaur går komfort og praktiske detaljer hånd i hånd. Derfor er kokkebukserne udviklet med tanke på form og brug, for det er de små detaljer, som gør en forskel for dig. Kokkebukser med sidelomme, penlomme, baglommer – ja, også med smalle ben er en selvfølge i Kentaurs program af kokkebukser.

Kokkebukserne fås såvel i unisex som konfektionsstørrelser og som en klassisk chinomodel til både damer og herrer med fast linning. Du kan også vælge en kokkebuks med elastik og snor i talje.

Der er modeller til en hver smag og ethvert behov.

EAN-nummer

5704771575051

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login