Sorte Unisex Joggingbuks

Tilbud

kr. 356,91kr. 428,28 inkl. moms
kr. 285,53 ekskl. moms

Pris pr. par.

Sorte Unisex Joggingbuks fra Kentaur er en  behagelig Joggingbuks til både damer og mænd. Buksen er til professionel brug i køkkener og i restaurationsmiljøet. En rigtig behagelig kokkebuks med elastik og snor i taljen, 2 skrålommer, steamerstropper og stempellap

Buksens skridtlængde er 80 cm.

KVALITET: 65/35% PES/CO – 245 g/m2

 Størrelsesskema

 

Sorte Unisex Joggingbuks fra Kentaur bruges af kokke hvis hverdag er præget af mange timer i bevægelser.  Derfor er det ekstra vigtigt, at kokkebukserne er designet til dig, så facon og funktionalitet passer til din hverdag. Kentaur har derfor udviklet flere forskellige kokkebukser i ensfarvet sort, sort/hvid strib eller med tern.

Med tanke på detaljerne

Hos Kentaur går komfort og praktiske detaljer hånd i hånd. Derfor er kokkebukserne udviklet med tanke på form og brug, for det er de små detaljer, som gør en forskel for dig. Kokkebukser med sidelomme, penlomme, baglommer – ja, også med smalle ben er en selvfølge i Kentaurs program af kokkebukser.

Kokkebukserne fås såvel i unisex som konfektionsstørrelser og som en klassisk chinomodel til både damer og herrer med fast linning. Du kan også vælge en kokkebuks med elastik og snor i talje.

Der er modeller til en hver smag og ethvert behov.

EAN-nummer

5704771097805

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login