Spandebørste med Vandgennemløb

kr. 131,25 inkl. moms
kr. 105,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Spandebørste med Vandgennemløb og medium hårde børster. Vaskebørsten måler 30,00 cm. i længden og  7,00 cm. i bredden og børstehøjden er 3,50 cm. Børsten er i polyester 0,30 og er fra Fyens Børste & Kostefabrik.

Børsten er varmebestandig til 134ºC.

Der er 6 stk. pr. karton.

Hygiene- Spandebørster og skrubber med vandgennemløb er specielt designet til professionelt brug, hvor vandtilførsel er en klar fordel eller en nødvendighed, for god effektiv rengøring.

Spandebørste med Vandgennemløb er et professionelt dansk rengørings produkt til brug i blandt andet fødevare- og levnedsmiddelindustrien samt mange andre steder.

Overensstemmelseserklæring

PHB Certifikat

Der findes mange forskellige typer af rengøringsartikler, der er designet til specifikke opgaver og overflader. Det er derfor vigtigt at vælge de rigtige produkter til opgaven for at opnå det allerbedste resultat.

Rengøringsartikler er med til at hjælpe med at rengøre gulve, vægge samt overflader i baderum, køkkener m.v. Det kan være at du mangler en kost på jobbet eller i privaten. Vi har et stort udvalg af koste, både gade-/ fejekoste, små børster, håndkoste og gulvskrubber, skafter, rengøringsmidler og klude.

Varenummer 52144 Kategorier , , , , Mærke

EAN-nummer

5704161020956

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login