Spandebørste med stive børster

kr. 60,31 inkl. moms
kr. 48,25 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Spandebørste med stive børster. Børsten måler 27,50 cm. i længden og 7,00 cm i bredden og har en børstehøjde på 3,50 cm. Vaskebørsten er  i Polyester PBT 0,50 og er fra Fyens Børste & Kostefabrik.

Denne vaskebørste har et kort ergonomisk skaft og den er ideel til nem og effektiv daglig rengøring og fjernelse af genstridigt snavs fra maskiner, produktionslinjer samt overflader, spande og kar i bl.a. fødevareindustrien m.v.

De stive børster gør den særdeles velegnet til at bruge mod genstridigt snavs.

Spandebørsten er varmebestandig til 134º C.

Spandebørste med stive børster er et professionelt dansk rengørings produkt til brug i blandt andet fødevare- og levnedsmiddelindustrien samt mange andre steder.

Der er 6 stk. pr. karton.

Overensstemmelses erklæring

PHB Certifikat

Der findes mange forskellige typer af rengøringsartikler, der er designet til specifikke opgaver og overflader. Det er derfor vigtigt at vælge de rigtige produkter til opgaven for at opnå det allerbedste resultat.

Rengøringsartikler er med til at hjælpe med at rengøre gulve, vægge samt overflader i baderum, køkkener m.v. Det kan være at du mangler en kost på jobbet eller i privaten. Vi har et stort udvalg af koste, både gade-/ fejekoste, små børster, håndkoste og gulvskrubber, skafter, rengøringsmidler og klude.

EAN-nummer

5704161003218

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login