Spraypumpe hoved (Trigger)

kr. 10,69 inkl. moms
kr. 8,55 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Spraypumpe hoved (Trigger) 28mm. Spraypumpen har en rørlængde på 22 cm.

Passer til 500 ml plastflaske til rengøringsmidler.

Datablad:

  1. 137974_PI_EN.pdf (.pdf – 106.4 KB)

Der findes mange forskellige typer af rengøringsartikler, der er designet til specifikke opgaver og overflader. Det er derfor vigtigt at vælge de rigtige produkter til opgaven for at opnå det allerbedste resultat.

Der er visse ting, man ikke ønsker at gå på kompromis med, og en af de ting er hygiejnen i virksomheden eller i privaten. Her kan en Spraypumpe hoved (Trigger) være god.

Professionelle rengøringsmidler er specielt designet til at rengøre og desinficere erhvervsmæssige miljøer som kontorer, skoler, hospitaler, hoteller og restauranter samt baderum. Disse midler er ofte mere koncentrerede og kraftfulde end de rengøringsmidler, der anvendes i private hjem. De er også udviklet til at fjerne specifikke typer af snavs og pletter, såsom fedt og kalk mv.

Professionelle rengøringsmidler kan omfatte alt fra almindelige rengøringsmidler til specialiserede midler, der er designet til at rengøre bestemte overflader som træ, sten, glas og metal. De kan også omfatte desinfektionsmidler, der er vigtige for at eliminere sygdomsfremkaldende bakterier og vira, især i miljøer med høj trafik.

Fejerskov Sikkerhedsudstyr har forskellige former for rengøringsrekvisitter så som Spartler, hånd-, værksteds, gade-, og kombinations- samt vinkelfejekoste. Spande-, opvaske-, skure, negle- og tankbørster. Stål-, kondens- og gulvskrabere. Afløbs- og udvendig rørrensere. Fuldstøbte ergonomiske og teleskopskafter. Gulvskrubber, Skurenylon og holder samt klude. Mundstykke til støvsuger sække og poser samt Engangs Asbestsluger.

EAN-nummer

5710876325224

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login