Strikket Interlock handske

kr. 3,85 inkl. moms
kr. 3,08 ekskl. moms

Pris pr. par

En Strikket Interlock handske er en arbejdshandske der er fremstillet i tætstrikket bomuld.

Den tætte strik gør af handsken isolerer lidt ekstra under arbejde hvor det er koldt.

Handsken holder hænderne varme og tørre og giver derved en rigtig god komfort under arbejdet.

Handsken fungerer rigtig fint, som inderhandske, under husholdnings- eller engangshandsker. Når handsken anvendes som inderhandske, reduceres risikoen ydermere for at få allergi.

En Strikket Interlock handske er velegnet til monterings-, pakke- og sorteringsarbejde samt håndtering af lettere materialer og generelt arbejde.

  • Inderhandske kraftig naturel farve
  • God finger føling
  • 320 g/dz tæt strikket bomuld
  • Krave af bomuld
  • Pr. enhed 12 par/ Pr. karton 300

Godkendelse: Godkendt iht. EN 420

Vores strikkede Interlock handske er den perfekte kombination af stil, komfort og funktionalitet. Denne handske er designet med fokus på både æstetik og beskyttelse, hvilket gør den ideel til en bred vifte af aktiviteter.

Den strikkede Interlock handske er lavet af høj kvalitetsmateriale, der sikrer holdbarhed og langvarig brug. Den er behagelig at have på og giver optimal bevægelsesfrihed, så du nemt kan udføre dine opgaver.

Handsken er velegnet til brug som inderhandske f.eks. under gummihandsker, samtidig med at den bevarer god fingerfølsomhed og greb.

Med dens klassiske design og holdbare konstruktion er vores strikkede Interlock handske et uundværligt værktøj i ethvert arbejdsmiljø. Køb vores strikkede Interlock handske i dag og oplev den ultimative kombination af stil, komfort og beskyttelse.

Varenummer 6128 Kategorier , , Mærke

EAN-nummer

5709168612883

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login