Super Plum 3,0 liter plastdåse

kr. 247,00 inkl. moms
kr. 197,60 ekskl. moms

Pris pr. dåse.

Super Plum 3,0 liter plastdåse MP 2000 System er en Håndrens der er baseret på vegetabilske olier og naturligt slibemiddel af majskolbegranulat.
Håndrenseproduktet er Uden Parfume og Opløsende Midler og med genindfedtende effekt. Super Plum fjerner effektivt og skånsomt lettere oliesnavs, trykfarve (vandbaseret) og andet snavs fra hænderne.  Super Plum anvendes på våde hænder.

Produktet er velegnet til at bruge af håndværkere, autoværksteder, produktionsvirksomheder indenfor områder som: jern og metal, kemisk, grafisk, tekstil, emballage og anden fremstillingsindustri.

Produktfakta:

  • Baseret på vegetabilske olier
  • Indeholder 100% naturligt slibemiddel (majskolbegranulat)
  • Genindfedtende effekt
  • Uden parfume
  • Uden opløsende midler
  • Dermatologisk testet

Datablad

Der er 6 stk. pr. karton.

Super Plum 3,0 liter plastdåse håndrens anvendes på våde hænder. Fugt hænderne og tilføj produktet. Fordel produktet på hænderne og tilfør en smule vand. Vask hænderne og skyl med vand. Gentag om nødvendigt ved meget hårdfør snavs. Tør efterfølgende hænderne grundigt.

Når du arbejder med giftige, ætsende, olieholdige eller klæbrige industrielle stoffer, er det ekstremt vigtigt at holde hænderne rene. Almindelig håndsæbe fjerner som regel ikke al snavs, så det er nødvendigt at have en håndrens på arbejdspladsen eller værkstedet. Håndsæbe og rensemidler, der er lavet til industrielle miljøer, indeholder de rette midler, og har den rette pH, samt slibende partikler for at hjælpe med at skrubbe alt snavset af.

Emballagen på produktet er fremstillet af plast og karton, som begge er genanvendelige materialer.

EAN-nummer

5701684104323

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login