Svedbånd til Rock Dynamo Plus Sikkerhedshjelm

kr. 68,00 inkl. moms
kr. 54,40 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Udskifteligt Svedbånd til Rock Dynamo Plus Sikkerhedshjelm.

Forlæng levetiden på din sikkerhedshjelm ved at udskifte svedbåndet.

En Rock Dynamo Plus Orange Sikkerhedshjelm er en vigtig del af det personlige beskyttelsesudstyr på arbejdspladsen. Den hjælper med at beskytte hovedet mod slag og stød, og kan reducere risikoen for alvorlige hovedskader og død.

De fleste sikkerhedshjelme har en levetid på 3 – 5 år fra produktionsdatoen. og det er vigtigt at udskifte Svedbånd til Rock Dynamo Plus Sikkerhedshjelm med jævne mellemrum for at forlænge levetiden på hjelmen.

På indersiden af hjelmen sidder et stempel, der viser datoen. Det er vigtigt, at man ikke sætter klistermærker eller skriver med en tuschpen på en sikkerhedshjelm. Dette kan nemlig være med til at nedbryde og forringe holdbarheden på det materiale, som hjelmen er lavet af.

Medarbejdere, der ikke bærer sikkerhedshjelme på arbejdspladser, hvor det er påkrævet, er udsat for at blive udsat for alvorlige hovedskader. Arbejdsgivere kan blive pålagt bøder og straffe, hvis de ikke sørger for, at sikkerhedsudstyr bliver brugt på arbejdspladsen.

Det er også vigtigt at huske på, at sikkerhedshjelme ikke altid er tilstrækkelige til at beskytte mod alle former for hovedskade. Medarbejdere skal også være opmærksomme på andre potentielle farer på arbejdspladsen og tage de nødvendige forholdsregler for at beskytte sig selv.

EAN-nummer

8056151891297

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login