Tekstilhandske Tegera 8120

kr. 13,75 inkl. moms
kr. 11,00 ekskl. moms

Pris pr. par.

Tekstilhandske Tegera 8120 er en hvid bomuldshandske der er strålesyet og uden dotter. Handsken har elastik i overhånd. Dette er en smidig bomuldshandske der er åndbar og handsken har en rigtig god pasform.

Handsken er god at bruge til opgaver, hvor der kræves fingerspidsfornemmelse, det kan f.eks.være til finmontage, installations-, elektronikarbejde, lager- butiksarbejde, rengøring samt til hotel- og restaurantarbejde.

Kædesøm for større slidstyrke.

12 par. pr. pakke.

Datablad:

  1. 508120_PI.pdf (.pdf734.8 KB)
  2. Information om Handsker          

Tekstilhandske Tegera 8120 er arbejdshandsker, der er designet til at beskytte hænderne mod slid og skrammer i det daglige arbejde.

Nogle stofhandsker er særligt velegnede til brug som inderhandske.

Strikhandsker er velegnede til brug indenfor mange forskellige erhverv, herunder montage, pakning, håndtering af lettere materialer og generelt arbejde.

Strikhandsker kommer i forskellige størrelser og farver, så du kan finde en der passer til dine hænder og arbejdsbehov. De er også lette og komfortable at bære, så du kan arbejde sikkert og effektivt i længere tid.

Det er vigtigt at vælge de rigtige strikhandsker til dit arbejde, da der er forskellige niveauer af beskyttelse og forskellige typer af materialer. De skal passe godt og have en god pasform, så de ikke glider af eller hindrer dine bevægelser.

Varenummer 1509152 Kategorier , , Mærke

EAN-nummer

7392626063891

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login