Teleskopskaft til kondensskraber 1900/9500 mm.

kr. 2.921,19 inkl. moms
kr. 2.336,95 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Teleskopskaft til kondensskraber 1900/9500 mm x Ø 46 mm. fra Fyens Børste & Kostefabrik er produceret i glasfiber med 1/2″ nippel og er til professionel brug.

Skaftet er til kondensskraber med indvendig gevind og vandgennemløb.

Skaftet er varmebestandig til 120° og har en vægt på 3,5 kg.

Passer til varenummer 28420.

PHB Certifikat

Teleskopskaft til kondensskraber 1900/9500 mm. er et skaft til en kondensskraber. En kondensskraber er et redskab, der bruges til at fjerne kondens eller fugt fra overflader. Den er designet til effektivt at fjerne kondens fra lofter, rør og andre overflader i produktionslokaler mv.

Der er ikke behov for at stoppe produktionen imens kondensen fjernes, da kondensvandet bliver ledt sikkert væk ud på gulvet via skaftet der har vandgennemløb eller via en påmonteret flaske/slange.

Kondensskraberen der benyttes til teleskopskaftet er Fødevaregodkendt har et hygiejnisk design, er let at rengøre, ingen skjulte hjørner og fleksibelt gummi.

Skraberen er designet til både flade og kurvede overflader.

Skaftet kan justeres i længden ved at trække det ud eller skubbe det ind, hvilket gør det nemt at nå høje eller vanskeligt tilgængelige områder. Eller blot tilpasse skaftets længde efter brugerens behov.

Der findes mange forskellige typer af rengøringsartikler, der er designet til specifikke opgaver og overflader. Det er derfor vigtigt at vælge de rigtige produkter til opgaven for at opnå det allerbedste resultat.

Varenummer 29779-N Kategorier , , , , , Mærke

EAN-nummer

5704161516367

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login