Thor Oksehudshandske med 15 cm. manchet

kr. 48,10 inkl. moms
kr. 38,48 ekskl. moms

Pris pr. par

Thor Oksehudshandske med 15 cm. manchet er en lækker oksehudshandske med A Grade Spalt overhånd og ekstra lang manchet på 15 cm.

Handsken har høj slidstyrke idet den er syet med Kevlar tråd.

En handske med god komfort. Ideel til brug ved mange af dagligdagens langvarige arbejdsopgaver og opgaver der kræver beskyttelse længere op af armene.

Vores Thor handsker er den optimale løsning, når det kommer til beskyttelse af dine hænder og underarme. Disse handsker er specielt designet til at sikre maksimal beskyttelse og komfort.

Handsken er let foret i håndfladen og har en god pasform.

Oksehudshandsker er et godt valg til generelt forefaldende arbejde i industrien, bruges også til svejsning. Handsken kan hurtig tages af og på.

Pr. Enhed 12 par / Pr. Karton 60 par

Godkendelse: Godkendt iht. EN 420 EN 388

Thor Oksehudshandske med 15 cm. manchet

Med en 15 cm manchet giver vores Thor oksehudshandsker ekstra beskyttelse til dine underarme. Denne længde sikrer, at dine håndled og underarme er dækket og beskyttet mod optisk stråling, ridser og andre potentielle skader.

Vores Thor oksehudshandsker er lavet af ægte oksehud, der er kendt for sin ekstreme holdbarhed og styrke. Dette sikrer, at handskerne kan modstå selv de mest krævende opgaver og beskytte dine hænder mod slid og slag.

Vores Thor oksehudshandsker med 15 cm manchet er også åndbare og svedtransporterende, hvilket betyder, at dine hænder forbliver tørre og komfortable, selv under intensivt arbejde. Handskerne er nemme at rengøre og kan genbruges flere gange uden at miste deres beskyttende egenskaber.

Vælg vores Thor oksehudshandsker med 15 cm manchet og oplev den ultimative beskyttelse for dine hænder og underarme. Disse handsker er certificeret og opfylder alle relevante sikkerhedsstandarder, så du kan have fuld tillid til deres ydeevne.

Bestil dine Thor oksehudshandsker med 15 cm manchet i dag og oplev forskellen med den bedste beskyttelse til dine hænder og underarme. Vi sætter din sikkerhed i højsædet og ønsker at sikre, at du kan udføre dine opgaver med ro i sindet og uden risiko for skader.

EAN-nummer

5709168228114

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login