Thor Svejsehandske – venstrehånd

kr. 39,29 inkl. moms
kr. 31,43 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Leveres kun i str. 11

Thor Svejsehandske – venstrehånd er en Venstrehånds Svejsehandske i god (A grade) spaltkvalitet. Hvis du ikke har behov for et helt par svejsehandsker men kun for handsken til venstrehånden er denne det perfekte valg.

Handskerne har kno forstærkning og er syet med kevlar tråd. Handsken er 5-fingret og med bomuldsfor.

Handsken har en længde på 34 cm.

  • A grade spaltkvalitet
  • Kno forstærkning
  • Syet med kevlar tråd
  • Helforet kun venstre hånd
  • Pr. enhed 12 / Pr. karton 60

Godkendelse: Godkendt iht. EN 420 EN12477 : 2001+A:2005

En Thor Svejsehandske – venstrehånd er meget vigtige at have på når der skal svejses. Svejsehandsken er designet til at beskytte hænderne mod ekstreme påvirkninger, stråle- og kontaktvarme, gnister, stænk af smeltet metal og slag, når man svejser.

Svejsehandsker findes i forskellige størrelser og længder, afhængigt af hvilket svejsearbejde der skal udføres. Korte svejsehandsker er velegnede til mindre svejsearbejde, mens lange svejsehandsker, er mere velegnede til større svejsearbejder, hvor der er behov for mere beskyttelse.

Det er vigtigt at vælge de rigtige svejsehandsker til det arbejde, der skal udføres, og at sørge for, at de er i god stand og passer korrekt. Hvis du arbejder med svejsning, er det afgørende at beskytte dine hænder mod varme, ild og kemikalier for at undgå skader. Svejsehandsker er en vigtig del af sikkerhedsudstyret og bør altid være en del af din svejseudstyr.

Varenummer 4001v Kategorier , , , , Mærke

EAN-nummer

5709168400145

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login