THOR Teknikerhandske med rib

kr. 34,04 inkl. moms
kr. 27,23 ekskl. moms

Pris pr. par

THOR Teknikerhandske med rib er en CD-grade tekniker-/montagehandske af uforet blødt gedeskind med ribkant og elastik i overhånd. Handsken har fingerføling og en rigtig god slidstyrke.

Velegnet til montagearbejde, inspektion samt pakning.

  • CD grade soft gedeskind
  • Tætsiddende med ribkant
  • Indsyet elastik i overhånd
  • Bomuld / lycra ribkant
  • Pr. enhed 12 / Pr. karton 120 par

Godkendelse: Godkendt iht. EN420 EN 388.

THOR Teknikerhandske med rib er populære på grund af deres blødhed, fleksibilitet. Gedeskindshandsker er også slidstærke og holdbare, hvilket gør dem velegnede til arbejde hvor det kræver meget fingerføling.

Gedeskindshandsker kan være foret eller uforet afhængigt af formålet. Uforede handsker er velegnede til mildere vejrforhold og indendørs arbejde mens forede handsker er bedre til koldere temperaturer. Nogle gedeskindshandsker har også en vandtæt membran for at holde hænderne tørre i regn eller sne.

Arbejdshandsker er en essentiel del af sikkerhedsudstyret i mange forskellige erhverv. Handskerne er designet til at beskytte hænderne mod skader og give ekstra godt greb og komfort.

Når man vælger arbejdshandsker, er det vigtigt at tage hensyn til pasform og størrelse. Det er vigtigt at handsken passer godt til hånden, således arbejdet kan udføres sikkert og effektivt.

Det er vigtigt at følge alle sikkerhedsprocedurer og instruktioner for at forindre ulykker og skader på arbejdspladsen.

Varenummer 3111CD Kategorier , , Mærke

EAN-nummer

5709168011181

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login