Thor Teknikhandske i Polyester – orange

kr. 21,38 inkl. moms
kr. 17,10 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Thor Teknikhandske i  Polyester – orange er en uforet arbejdshandsker med høj synlighed. Arbejdshandsken er fremstillet i 0,8 mm. A kvalitet gedeskind.

Med en kombination af slidstærkt polyester og lækkert blødt gedeskind er Thor teknikhandske designet til at give dig den bedst mulige oplevelse. Den letvægtige og fleksible konstruktion sikrer, at du bevarer din bevægelighed og fingerfærdighed, samtidig med at du beskytter dine hænder mod ridser, stød eller andre uheld.

Handskens overhånd er i polyester og er med indsyet elastik omkring håndleddet. Desuden har handsken har en rigtig god pasform. Den er velegnet til allround brug.

Pr. enhed 12 par / Pr. karton 120

EN 420 Beskyttelse-mod-mekanisk-risiko

Godkendelse: EN 420 – En 388

Vores teknikhandske er udstyret med specialdesignet greb, der giver dig optimal kontrol og præcision, så du kan håndtere selv de mindste tekniske komponenter uden besvær.

Thor Teknikhandske i Polyester – orange er ikke kun praktisk, men også stilfuld. Den moderne og strømlinede æstetik gør den velegnet til enhver arbejdssituation. Med vores handske vil du helt sikkert føle dig både professionel og moderne.

Uanset om du er en teknisk ekspert eller blot har brug for pålidelig håndbeskyttelse i dit daglige arbejde, så er Thor teknikhandske i polyester dit ideelle valg. Lad os hjælpe dig med at få det bedste ud af din arbejdsdag ved at investere i denne alsidige og pålidelige handske. Med Thor teknikhandske har du den perfekte partner til at opnå en problemfri og effektiv arbejdsoplevelse!

EAN-nummer

5709168313278

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login