Thor Vibrationshandske

kr. 258,75 inkl. moms
kr. 207,00 ekskl. moms

Pris pr. par

Thor Vibrationshandske er en slidstærk anti-vibrationshandske. En arbejdshandske der mindsker/dæmper vibrationer fra arbejdsværktøj.

Vibrationerne går gennem hænderne når du arbejder med et værktøj der har mange vibrationer. Langvarig brug af disse værktøjer kan give varige mén på hænderne (Raynaud syndrom) også kaldet hvide fingre, derfor anbefales det at benytte anti-vibrationshandsker.

Handsken har også digital touch til smartphones. Det vil sige at tablet og smartphones kan benyttes under arbejdet, uden handsken SKAL tages af hver gang telefonen skal besvares eller der skal registreres noget vedrørende arbejdsopgaven.

Der er velcrolukning omkring håndled og der er  6,5 mm antivibration absorbering. Der er slidstærkt riflet PU i håndflade og spandex stretch i overhånden.

Handskerne er velegnet til brug i industrien, byggeriet, transportsektoren samt til olieboring.

Der er 6 par pr. enhed og 60 par pr. karton.

Godkendelse: ISO EN 10819, EN 388 2221X, EN 420.

EN 420 Beskyttelse-mod-mekanisk-risiko

Thor Vibrationshandske en avanceret handske designet til at forbedre din arbejdsoplevelse og optimere din præstation. Anti-vibrationshandsken er udstyret med en række funktioner der sigter mod at gøre dit arbejde mere behageligt og mindske risikoen for med tiden at udvikle Raynaud syndrom.

En handske lavet af kvalitets materialer.

Det Digitale Touch i fingerspidserne giver mulighed for at betjene touchskærme under arbejde.

EAN-nummer

5709168590211

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login