Toiletpapir TORK SmartOne® 472242

kr. 411,19 inkl. moms
kr. 328,95 ekskl. moms

Pris pr. pakke á 6 stk.

Tork

Toiletpapir TORK SmartOne® 472242 har hygiejnisk ét-ark-ad-gangen funktion og er med til at reducere forbruget med op til 40% sammenlignet med traditionelle jumborulledispensere, hvilket betyder flere besøg pr. rulle.

Tork SmartOne med høj kapacitet er velegnede til toiletter i krævende omgivelser med lav, middel eller høj brugerfrekvens, afhængigt af den valgte Tork SmartOne dispenser.

  • Hurtig opløsning af papiret og reduceret forbrug mindsker risikoen for tilstopning af afløbsrør.
  • SmartCore® – til hurtig og nem genopfyldning
  • Høj kapacitet: Mindre vedligeholdelse og mindre risiko for at løbe tør for papir
  • Blødt og ekstra hvidt papir giver en oplevelse af høj kvalitet

6 Ruller pr. pakke.

Passer i TORK Dispenser nr. 680000

Er du på udkig efter det perfekte toiletpapir til dit offentlige eller kommercielle rum? Så behøver du ikke lede længere! Vi præsenterer TORK SmartOne® 472242 toiletpapiret – det ultimative valg til hygiejne og komfort.

TORK SmartOne 472242 toiletpapiret er specielt designet til at opfylde alle dine behov. Med sin smarte dispenser er det nemt at trække det nødvendige mængde papir, hvilket reducerer spild og sikrer en effektiv brug. Papiret er også ekstra blødt og behageligt at bruge, hvilket gør toiletoplevelsen mere behagelig for brugerne.

Dette toiletpapir er ikke kun praktisk, det er også miljøvenligt. Det er fremstillet af genanvendte materialer og er certificeret med EU’s miljømærke, hvilket betyder, at det opfylder strenge miljøstandarder. Ved at vælge TORK SmartOne toiletpapir viser du dit engagement i at bevare vores planet og reducere dit aftryk.

Uanset om det er et offentligt toilet, en restaurant eller en virksomhed, vil TORK SmartOne 472242 toiletpapiret opfylde dine forventninger. Det er pålideligt, holdbart og sørger for en hygiejnisk oplevelse for alle brugere.

Så hvorfor vente? Gør dit valg af toiletpapir til et smart valg med TORK SmartOne 472242. Bestil dit toiletpapir i dag og oplev forskellen i både kvalitet og brugervenlighed!

EAN-nummer

7322540656152

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login