Tork Elevation Skumsæbedispenser Touchfree S4

kr. 562,50 inkl. moms
kr. 450,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Tork

Tork Elevation Skumsæbedispenser Touchfree S4  i sort plast er med sensor og giver en berøringsfri og luksuriøs oplevelse.
Den forseglede sæbeflaske med integreret pumpe gør det hurtigt og nemt at genopfylde dispenseren.

Torn nr. 561608.

En anden fordel ved de forseglede flasker er, at risikoen for kontaminering af sæben forsvinder ved opfyldning, og vi sikrer den høje kvalitet af Tork sæben.
2500 doseringer af sæbe i hver enkelt refill minimerer vedligeholdelsen. Et LED indikatorlys viser, hvornår flasken eller batterierne skal skiftes.

Touch-free dispenserfunktion sikrer god håndhygiejne for alle brugere.

Datablad

Tork Elevation Skumsæbedispenser Touchfree S4 er det ideelle valg til en ren og hygiejnisk oplevelse. Denne dispenser er designet til at levere en berøringsfri dosering af skumsæbe, hvilket minimerer risikoen for krydskontaminering og spredning af bakterier.

Med sin elegante og moderne udformning passer Tork Elevation Skumsæbedispenser perfekt ind i enhver indretning. Hvad enten det er på kontorer, restauranter, hoteller eller andre offentlige steder. Den er både nem at installere og betjene og kan let monteres på væggen for at spare plads og sikre en bekvem adgang til sæben.

Den touchfri funktion betyder, at brugerne blot skal placere deres hånd under dispenseren for at få den nødvendige mængde skumsæbe. Dette giver en hurtig og problemfri vask af hænder, samtidig med at det reducerer spild og overforbrug af sæbe.

Tork Elevation Skumsæbedispenser har en stor kapacitet og kan rumme op til 1 liter skumsæbe. Dispenseren er også udstyret med en gennemsigtig front, der giver brugerne mulighed for nemt at se, hvornår det er tid til at genopfylde.

Med sin holdbare konstruktion og brugervenlige design er Tork Elevation Skumsæbedispenser Touchfree S4 den perfekte løsning til at sikre en ren og hygiejnisk håndvask. Bestil den i dag og oplev fordelene ved en berøringsfri og effektiv håndvask.

EAN-nummer

7322540587036

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login