Tork Sæbe Dispenser Elevation S1

kr. 476,19 inkl. moms
kr. 380,95 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Tork

Tork Sæbe Dispenser Elevation S1 i plast er en dispenser til bl.a. flydende sæbe – et pålideligt og drypfrit system der sikrer en god hygiejne for alle brugere.

Torn nr. 560000 og nr. 560008.

Dispenseren er nem at betjene for alle brugere – certificeret af uafhængig 3. part.

Også nem at betjene for rengøringspersonalet – et certificeret funktionelt design.

En meget alsidig dispenser der kan bruges til et stort udvalg af Tork hudplejeprodukter i S1 refill.

Tork dispenser fås i højglans sort eller hvid.

Datablad

Vores Tork Sæbe Dispenser Elevation S1 er den perfekte løsning til at opretholde en høj standard for håndhygiejne i offentlige rum.

Denne dispenser er specielt designet til at rumme bl.a. Tork flydende sæbe og er ideel til brug på steder som skoler, kontorer, hospitaler og restauranter og mange andre steder med høj brugerfrekvens.

Med sit elegante og moderne design passer Tork Sæbe Dispenser Elevation S1 perfekt ind i ethvert miljø. Den er nem at montere på væggen og optager minimal plads, samtidig med at den giver nem adgang til sæben.

Tork Sæbe Dispenseren er let at bruge og vedligeholde. Den er udstyret med en trykknapsfunktion, der sikrer en nem dosering af sæben. Dispenseren har også en gennemsigtig front, så man nemt kan se, hvornår det er tid til at genopfylde sæben.

Tork Sæbe Dispenseren er også et miljøvenligt valg. Den er fremstillet af holdbart plastmateriale, der kan bruges i flere år, og den er designet til at minimere spild og overforbrug af sæbe. Med denne dispenser kan du sikre en effektiv og ansvarlig brug af ressourcer.

Vi er dedikerede til at levere produkter af høj kvalitet, der opfylder dine behov for både funktionalitet og æstetik.

Farve

,

EAN-nummer

7322540355055

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login