Tork Top-Pak Dispenser

kr. 556,25 inkl. moms
kr. 445,00 ekskl. moms

Pris pr. stk.

Tork

Tork Top-Pak Dispenser til aftørringspapir W4 i rød/sort plast er god til travle arbejdspladser.

Tork nr. 654008.

Tork Dispenser til foldede klude i top-pack er vægmonteret for at spare plads og kan sættes op med sugekopper eller magneter for at undgå huller i væggen.

Ydeevnedesignet og en klud ud gang ad gangen reducerer spild og beskytter rengøringskludene mod snavs, hvilket forbedrer hygiejnen.

Den lette genopfyldning giver personalet tid til andre opgaver, er omkostningseffektivt, øger produktiviteten og mindsker risikoen for at løbe tør for klude.

Tork Aftørringsark 130082 passer i dispenseren.

Datablad

Vores Tork Top-Pak dispenser er den ideelle løsning til praktisk og hygiejnisk håndtering af papirhåndklæder. Denne dispenser er designet til at imødekomme behovene på steder med høj trafik som kontorer, restauranter, hoteller og offentlige faciliteter.

Med sin smarte og kompakte design passer Tork dispenseren perfekt ind i ethvert toiletrum. Den optager minimal plads på væggen og giver samtidig nem adgang til papirhåndklæderne.

Vores Tork dispenser er også et miljøvenligt valg. Den er fremstillet af holdbart plastmateriale, der kan bruges i mange år, og den er designet til at minimere spild og overforbrug af papirhåndklæder. Med denne dispenser kan du sikre en bæredygtig og ansvarlig brug af ressourcer.

Bestil vores Tork Top-Pak dispenser i dag og oplev fordelene ved en pålidelig og praktisk håndtering af papirhåndklæder.

Varenummer 2013588 Kategorier , , , , Mærke

EAN-nummer

7322540430356

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login