Unisex Joggingbuks

Tilbud

kr. 199,49kr. 385,40 inkl. moms
kr. 159,59 ekskl. moms

Pris pr. par.

Unisex Joggingbuks fra Kentaur. Bukserne er i Modern fit – smallere ben og har elastik og snor i talje. Skrålommer, 1 baglomme og lårlomme.

Bukserne har steamerstropper og stempellap. Skridtlængden er 80 cm.

Klinikbukserne er til både mænd og kvinder og er særdeles velegnet til brug på både læge- og tandlægeklinikken.

KVALITET: 65/35% PES/CO – 245 g/m2

Størrelsesskema

Datablad: 16949

Unisex Joggingbuks

Unisex joggingbuks med lårlomme fra Kentaur er det perfekte valg til dem, der ønsker at kombinere stil og komfort i deres arbejdsbeklædning. Disse joggingbukser er designet til at give dig fuld bevægelsesfrihed og samtidig se moderne og trendy ud.

Med sin unisex pasform kan både mænd og kvinder bære disse joggingbukser med lethed og stil. Den ekstra lårlomme tilbyder praktisk opbevaringsplads til mobiltelefon eller andre småting, du ønsker at have ved hånden. Det er den perfekte løsning, når du er arbejder i en travl hverdag på klinikken.

Kentaur er kendt for at levere kvalitetsprodukter, der kombinerer funktionalitet og stil, og disse joggingbukser er ingen undtagelse. De er lavet af slidstærkt materiale, der sikrer lang holdbarhed og komfort. Uanset om du bruger dem til arbejdsbrug, slapning derhjemme eller som en del af din daglige stil, vil du føle dig godt tilpas og se godt ud i disse joggingbukser.

Vælg Unisex joggingbuks med lårlomme fra Kentaur, disse joggingbukser er designet til at give dig fuld bevægelsesfrihed og samtidig se moderne og trendy ud i en travl hverdag.

Med sin unisex pasform kan både mænd og kvinder bære disse joggingbukser med lethed og stil. Den ekstra lårlomme tilbyder praktisk opbevaringsplads til nøgler, mobiltelefon eller andre småting, du ønsker at have ved hånden. Det er den perfekte løsning, når du er på farten eller bare ønsker en sporty og afslappet look.

Kentaur er kendt for at levere kvalitetsprodukter, der kombinerer funktionalitet og stil, og disse joggingbukser er ingen undtagelse. De er lavet af slidstærkt materiale, der sikrer lang holdbarhed og komfort. Uanset om du bruger dem på klinikken , til træning, afslapning derhjemme eller som en del af din daglige stil, vil du føle dig godt tilpas og se godt ud i disse joggingbukser.

Vælg Unisex joggingbuks med lårlomme fra Kentaur for at tilføje et stilfuldt og moderne touch til din arbejdsgarderobe. Ønsker du en behagelig og trendy hverdagsbeklædning på klinikken, vil disse joggingbukser være det perfekte valg for dig. Gør dig klar til at bevæge dig med stil og komfort.

EAN-nummer

5712966912116

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login