Vinter arbejdshandske Thor Winter Dry – Adjustable

kr. 79,69 inkl. moms
kr. 63,75 ekskl. moms

Pris pr. par

Vinter arbejdshandske Thor Winter Dry – Adjustable er en slidstærk riflet PU (Polyuretan) og Hipora åndbar vandtæt membram.

Handsken er foret med Polyester fleece og overhånd er i fleksibel sort spandex.

En dejlig blød og smidig arbejdshandske med justerbare lukkebånd ved håndled og stødpude i håndfladen.

En handske med TOUCHSCREEN funktion. Disse handsker er designet til at give mulighed for at bruge touchskærme på elektroniske enheder, som f.eks. smartphones, tablets mv., uden at skulle tage handskerne af.

Touchscreen-handsker fungerer ved at have en speciel ledende materiale indarbejdet i fingerspidserne. Dette materiale tillader elektriske impulser at passere igennem og interagere med touchskærmen, hvilket gør det muligt at navigere, skrive eller swipe på enheden.

Særdeles velegnet til brug i industrien, byggeindustrien, samt autobranchen, slidstærk allround handske.

Der er 6 par pr. enhed og 36 par pr. karton.

Godkendelse: EN 420, EN388

Vinter arbejdshandske Thor Winter Dry – Adjustable er en essentiel del af sikkerhedsudstyret i mange forskellige erhverv. Handskerne er designet til at beskytte hænderne mod skader, holde hænderne varme og give ekstra godt greb.

At handsken kan benyttes under arbejde, hvor der er behov for at benytte en smartphone eller tablets er kun er kæmpe plus. Der spares dyrebar tid når man ikke behøver at tage handsken af og på hele tiden.

Når man vælger arbejdshandsker, er det vigtigt at tage hensyn til pasform og størrelse. Det er vigtigt at handsken passer godt til hånden, således arbejdet kan udføres sikkert og effektivt.

Det er vigtigt at følge alle sikkerhedsprocedurer og instruktioner for at forindre ulykker og skader på arbejdspladsen.

EAN-nummer

5709168508018

Ny kunde

Udfyld formular, så opretter vi en konto til dig. 

Login